Läs-it-snow – del 1

Under de senaste tre dagarna har jag deltagit i Nellons läs-a-lot Läs it snow. Det har gått så där att koncentrera sig på läsningen med middagar, fikor, mässor och familjeaktiviteter. Men den efterföljande tröttheten efter allt var nästan värst. Jag ville bara dega framför teven.

Temat var böcker från att-läsa-listan som man VERKLIGEN ville hinna med innan årets slut.
Mitt mål var att läsa ut Odinsbarn av Siri Pettersen, vilket jag gjorde natten mellan den 26:e och 27:e (jag var nära slutet och det var så spännande att jag inte kunde sova förrän jag var i mål).

Sedan hade jag tänkt ägna mig åt Trial by fire av Josephine Angelini som jag harvat på med i nästan två månader utan att komma någonstans. Men jag lade ner den och började på en annan bok som jag velat läsa länge: Lair of dreams av Libba Bray.

Dag 1: 180 sidor            Dag 2: 115 sidor             Dag 3: 30 sidor

PicMonkey Collage 123

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s