Året 2015

Då har det blivit dags att sammanfatta läsåret och jag har under flera år velat ha statistik på mitt läsande (men är för lat för att fixa den själv). Så därför blev jag väldigt glad när Goodreads skickade  lite till mig.

PicMonkey Collage

Jag var även med i två läs-a-loter (?): Read Your Book Shelf-A-Thon (588 sidor) och Läs it snow 1 (325 sidor).

Jag hade även några utmaningar under året. Som vanligt var jag med i Goodreads Reading Challenge och jag nådde upp till mitt mål på hundra böcker.

BlurbTaylorTanken var även att jag skulle beta av lite hyllvärmare under året och det gick förvånande bra. Jag klarade minst en i månaden, vilket var mitt mål- utom i december.

Jag deltog i två bloggmaraton, båda nu i december. Först på Sofies bokblogg som hade julkalender om bokfavoriter och sedan på Kulturkollo om medmänsklighet. Det var en väldigt kul erfarenhet att utöva bloggandet tillsammans med andra och jag gör det gärna igen.

Här hittar ni en årslista i Kulturkollos regi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s