Äntligen jerka!

jerka11Först måste jag skriva hur mycket jag har saknat Annikas bokbloggsjerka och hur glad jag är över att hon mår bättre. Hoppas det fortsätter på den vägen för dig!

Veckans fråga är: Har du avgett några nyårslöften när det gäller läsning, böcker, författare etc.?

Det har jag i och med mina utmaningar som jag gör varje år. Det är kul att ha olika mål och tankar med läsandet för det är ju så mycket som jag vill läsa, men som jag ofta tappar bort när jag hoppar från bok till bok som fångat mitt intresse. Biblioteket är en stor ”bov” när det gäller detta för jag hittar nästan alltid något intressant där som jag bara måste läsa.

Och nu när jag, förhoppningsvis, har er uppmärksamhet: är det någon mer än jag som inte kan publicera nya sidor med wordpress? Det står att de är publicerade, men de syns inte på sidan. Har bytt tema och avinstallerat widgets utan resultat. Någon som vet vad man kan göra?

35 thoughts on “Äntligen jerka!

 1. Skumt, WordPress funkar för mig. Har du testat att logga ut och logga in igen? För jag har också varit ute för att jag inte var behörig att publicera inlägg helt plötsligt, men det löste sig när jag loggade in på nytt…

  Lagom stora läsmål är alltid bäst tycker jag, om valfriheten försvinner uteblir även läslusten känns det som.

  Gilla

 2. Har lite läsmål, men var tvungen att tacka nej till några utmaningar som jag anmält mig till, för jag hade definitivt tagit i lite för mycket 🙂

  Gilla

 3. Menar du en sida som läst 2016 tex högst upp i bloggen?
  Jag har alldeles nyss tragglat mig igenom samma problem. Eftersom du har gjort sidan redan så kan du nu klicka på ”Min webbplats” högst upp till vänster i bloggen. Sedan väljer du ”Menyer” och därefter klickar på + bredvid vilken som helst av sidorna. Den nya sidan hamnar ju vid den du väljer att klicka på + men det går att flytta hur man vill sedan när den finns där.
  Säg till om du har några fler frågor, men så gjorde jag och det funkade bra ( när jag väl kom på det ). 🙂

  Gilla

 4. För mig är det en riktig vardagslyx att ha ett gäng böcker att välja mellan hemma och ta den jag känner mest för. Därför hoppar jag sälla på utmaningar. Men i år ska jag i alla fall försöka bredda mig geografiskt. Och minska ner lite på de olästa böckerna. Anne på Grönkulla-böckerna är verkligen mysiga! Jag läste dem för många år sen.

  Gilla

 5. Haha jag vågar inte ens gå in på biblioteket för då kommer jag göra som förr i tiden låna en jätte stor hög med böcker så hinner jag inte läsa mina egna.

  Gilla

 6. Jag har också problem med att hålla mig till uppställda mål, men samtidigt får jag ofta ut mycket mer av att läsa t.ex. tematiskt än av att läsa helt slumpmässigt. Så jag ger inte upp.

  Gilla

 7. Det är livsfarligt för mig att gå till biblioteket! Jag lånar det mesta jag läser och varje gång kommer jag hem med fler än vad jag tänkt! Alltid! Jag kan säga strängt till mig själv ” Nu får du låna max fyra böcker, lika många böcker som du lämnar tillbaka” Men likväl kommer jag hem med 10 nya böcker…….=)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s