Äta på bibblan?

Jag och barnen var en snabbis på biblioteket förut för att låna en superlättläst bok till 6-åringen som blivit jätteintresserad av bokstäver och försöker läsa (men helst vill han bara träna på brorsans Spidermantidningar).

När vi var där så satt det en kille och en tjej som var runt tjugo i ett avskilt hörn och åt lunch ur vita frigolitlådor. Det luktade flottig take away överallt och till råga på allt så smaskade killen ljudligt (fy vad äckligt!). De hade fortfarande ytterkläderna på och de hade ingen böcker intill sig. De hade uppenbarligen kommit utifrån bara för att använda biblioteket som matsal. Det kändes helt fel och som om man ramlat in i en privat lunchdejt.

Jag hade tänkt leta efter en bok i en serie som jag är mitt i, men vi gick direkt. Jag tycker inte att det är ok att använda biblioteket som matsal och jag blev faktiskt lite förvånad över att folk ens kom på tanken att göra det.

Vad tycker ni om detta?

4 thoughts on “Äta på bibblan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s