Igår, när jag loggade in på Netflix för att titta på Vampire Diaries, möttes jag av en trevlig överraskning: premiäravsnittet av Shadowhunters: The Mortal Instruments. Det var jag naturligtvis tvungen att se direkt, för jag gillade ju både Cassandra Clares böcker och filmen från 2013.

shadowhunters-the-mortal-instruments-laeuft-ab-heute-auf-netflixSå vad tycker jag efter att ha sett seriens första 38 minuter? Nja, jag är inte eld och lågor, men känner mig fortfarande nyfiken och förhoppningsfull. Jag tyckte om skådespelarna, de känns väl castade, och att de har gjort vissa förändringar kan jag köpa.

Men jag har riktigt svårt för att institutet ser ut som en sambandscentral för spioner full med high-tech och folk som vimlar omkring. Var är biblioteket? Det gamla och rustika? Nej, detta hoppas jag att de förändrar för det gillade jag inte alls.

Nästa avsnitt släpps de 20:e och det ska bli kul att se hur det utvecklas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s