Anne of Avonlea

b507aee6a6f2d085865f0474e8d44b2cAnne of Avonlea, av LM Montgomery, handlar om de två år efter Annes examen då hon arbetar som lärare i småskolan i Avonlea. Hon lever på Grönkulla tillsammans med Marilla och hjälper henne att ta hand om tvillingarna Davey och Dora. Man får följa Annes vardagliga och fantasifulla äventyr.

Jag tyckte inte lika mycket om denna boken som den första, men den innehåller flera intressanta karaktärer och händelser. Och Annes övergång från barn till vuxen blir väldigt tydlig. På svenska heter den Vår vän Anne.

Betyg: 3/5

0 Comments

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s