Fantasy, Frågor & svar, Tonåring & unga vuxna

Jerka

Vilken bok/vilka böcker tycker du är bäst som är baserad/e på tv/film? Det är även möjligt att vända på den här frågan. 

745f3a7c0dd00927928579a2023357beJag kan faktiskt inte komma på någon bok som är baserad på tv eller film då jag får vända på frågan. Men jag hoppas att ni andra har några exempel på det.

En riktigt bra tv-serie som är baserad på böcker är The Vampire Diaries skrivna av LJ Smith. Jag har inte läst någon av dem, men jag har två stycken liggande i bokhyllan som jag fyndade på second hand.

Men jag älskar verkligen serien och imorgon, lördag 23/1, börjar Kanal 6 sända säsong 7 kl 18.00. Äntligen! Som jag har längtat! Det ska bli spännande att se vad som kommer hända nu när Elena (Nina Dobrev) inte är med längre.

22 reaktioner till “Jerka”

 1. Dom här serierna har jag inte sett, brukar inte klicka så ofta mellan mig och vampyrer men jag har faktiskt sett ett par andra serier med lite vampyrer i som jag gillade 😉

  Gilla

 2. Jag följde också Vampire Diaries slaviskt till och med säsong fem har jag för mig. Det är en så tjusig serie med rätt egen mytologi. Försökte att komma in i spinoffserien The Originals också men där tog det stopp. Jag kan varna dig för att böckerna verkligen inte når upp till seriens nivå. Författaren skrev dem på beställning dessutom och kanske är det därför.

  Gilla

  1. Jag har också haft svårt för The Originals trots att jag gillade dem när de var med i VD. Kan tänka mig att böckerna är dåliga. Läste två andra av henne och de var helt kassa.

   Gilla

 3. Jag har inte sett den, måste kolla din länk sedan. Innan jag såg Twilight hade jag sagt att jag inte gillar vampyrer, men efter de filmerna måste jag ändra mig 🙂 Däremot att läsa om dem, det vet jag inte riktigt om det är min grej.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s