I vansinnets öken

Svimma, uppmanade han sig själv. Snälla, svimma, så att det tar slut.

maze_runner_i_vansinnets_oken-dashner_james-29120333-4119579676-frntlThomas och killarna från labyrinten tror att de har blivit räddade och att deras prövningar äntligen är över. Men de får snart klart för sig att de är med i ett pågående test och att del två ska inledas nu. Det innebär att förhållandena kommer bli betydligt svårare än inne i labyrinten, men det finns inga andra alternativ än att fortsätta.

I vansinnets öken är andra delen i James Dashners Maze runner-trilogi och jag tyckte att den var bra och spännande. Det är många och korta kapitel och tempot är högt. Det hände alltid något och för det allra mesta var det något helt oväntat.

Jag är riktigt sugen på den sista boken nu för slutet var en otrolig cliffhanger!

Betyg: 3,5/5

Filmatiseringen kom i höstas och utifrån trailern så verkar de ha gjort en hel del ändringar jämfört med boken.

4 thoughts on “I vansinnets öken

  1. Jag tycker att andra boken är mycket bättre än första just på grund av att det händer så mycket mer. Stämmer att de ändrat en del i filmen, men den var actionfylld så jag tyckte att den var riktigt bra ändå.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s