Topp 5 fiktiva karaktärer som du önskar vore dina bästa vänner (böcker/film/tv).

HermioneRowlingPotterDetta är något som jag ofta känner när jag ser på film och tv eller läser böcker: att här skulle jag vilja vara med och de här personerna skulle jag vilja vara vän med. Så det finns många att välja bland men här är min topp fem för veckans jerka:

Först ut är Ruth Galloway som jag skulle älska att umgås med. Cool person med intressant yrke som bor på en speciell plats.

Hermione måste naturligtvis vara med. Vi behöver inte göra något utan det räcker om vi sitter och läser tillsammans.

TvAustenFör ett gott skratt och rapp konversation väljer jag Elizabeth Bennet.

Kloka och modiga Gandalf skulle jag gärna vara vän med. Tänk vad mysigt att få tillbringa en kväll i hans sällskap och prata om ditt och datt!

Arya Stark är en av mina favoriter i Sagan om is och eld. Henne hade jag velat vara bästis med när jag var i hennes ålder.

29 thoughts

  1. Miss Bennet funderade jag med på, men så föll hon bort innan jag hann skriva ner henne. Arya är en av mina favoriter att läsa om i GoT, men Tyrion blev den som hamnade på min lista – han verkar roligare 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s