Frågor & svar

Bibliotek

Veckans bokbloggsfråga:

”Vad betyder biblioteket för dig? Vad gör du där förutom att låna böcker? Vad är det bästa med just ditt bibliotek?”

Jag åker ofta till biblioteket. För att låna någon speciell bok eller bara kolla vad som finns. Emellanåt åker jag för att kopiera något papper eller läsa någon tidning eller artikel som jag blivit nyfiken på.

tumblr_m61lcvp81S1rw9mx0o11_r1_1280Men ibland har jag ingen direkt anledning förutom att jag trivs på biblioteket. Det har jag alltid gjort. Att gå runt och titta på böckerna, känna lukten av dem och kanske sitta och läsa någonstans. Om jag mår dåligt eller bara har en stund över så sitter jag gärna på biblioteket och läser.

Biblioteket i Falköping är inte så stort, två våningar och så magasinet i källaren, men det är mysigt. Det finns bra läsplatser överallt och personalen är jättetrevlig och hjälpsam med att leta reda på det man är intresserad av, som barnfakta om komodovaraner. ☺

Nu har vi sportlov här och då har biblioteket ordnat dinosaurietema för barnen. Så det kommer bli ett besök nu i veckan så att mina små får gå på dinoäggsjakt. Mycket spännande!

4 reaktioner till “Bibliotek”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s