Deckare, Frågor & svar

Min favoritgubbe

Veckans utmaning hos Kulturkollo lyder kort och gott:

Berätta om din favoritgubbe!

ladda ned (4)Vilken perfekt utmaning för mig som gillar gamla stofiler, oavsett kön (hela mitt yrkesliv kretsar ju runt dem)! Min första tanke var Gandalf som Kulturkollo hade på bild i sitt inlägg, men sedan kom jag att tänka på poliskommissarie Armand Gamache från Louise Pennys böcker.

Han är ju så mysig! En smart djuping som gillar böcker och poesi, njuter av mat och livet samt älskar sin familj. Och så har han mycket empati och ett varmt hjärta. Dessutom är mixen mellan det brittiska och det franska hos honom väldigt tilltalande. En riktigt go gubbe!

4 reaktioner till “Min favoritgubbe”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s