Om att blogga

Carola har skickat in följande fråga via mail: hur interagerar du med dina läsare, lockar till dig nya läsare och får de befintliga läsarna att fortsätta läsa bloggen. Hon vill även veta vad det är som driver dig till att blogga och hur mycket du tänker på dina läsare när du bloggar.

0c7e7a23b4a2a6fe5c6f13579ec12fd2Jag interagerar genom att svara på kommentarer, kommentera på andras bloggar samt att delta i utmaningar, tävlingar och liknande. Dessutom är jag aktiv på instagram och twitter. Jag tänker väl inte så mycket på mina läsare när jag bloggar förutom att variera inläggen och göra bloggen snygg och tilltalande.

Men samtidigt är det så att jag gör alla de här sakerna för att jag tycker att det är roligt, precis som själva bloggandet är för min egen skull. Detta är en liten blogg och jag tror inte att så många är intresserade utan jag gör det för att att sysselsätta mig själv, ge läsningen ett nytt element och få en läsdagbok. Att man träffar på sköna personer i bloggosfären är en trevlig bonus.

24 thoughts on “Om att blogga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s