Boknördigt

Nu är den här!

2016-02-24_09.30.13.jpgStarten på bokrean är alltid lika spännande och nu på morgonen besökte jag ICA Maxi och Akademibokhandeln här i Falköping. Och i år tyckte jag att det fanns många intressanta böcker. Det var bra kvalité på båda ställena. Och mycket folk.

Jag hade kunnat köpa fler, men valde de som lockade mest. Det vanliga nu för tiden är att jag köper mer till barnen än till mig själv och så även nu. Fats eftersom vi läser dem tillsammans så har jag lika stor glädje av böckerna. Nu längtar jag efter att de ska komma hem så att jag får överraska dem!

Uppdatering: Barnen blev jätteglada! 😊

2 reaktioner till “Nu är den här!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s