4 = Mycket bra, 9-12 år, Fantasy, Recensionsexemplar

Den ihåliga vålnaden

”Hela byggnaden var genomsyrad av just historia – man kände det på lukten, på smaken i munnen, och efter att ha bläddrat igenom hundra år gamla tidningar i en halvtimme kände man det klibba mot fingertopparna.”

den_ihalgvcmyk_12964Spökutbrotten ökar lavinartat i London och myndigheterna engagerar alla agenturer för att försöka få kontroll över situationen. Alla utom Lockwood & Co som trots sina framgångar ses som substandard.

Men de har fullt upp ändå och för att få det att fungera praktiskt anställs ytterligare en person. Detta är något som Lucy inte är glad över. Dessutom har hon problem med sin Talang som försätter henne i väldigt farliga situationer.

Jag tyckte om att åter få ta del av Lockwood & Co värld och det kändes så där välbekant och behagligt. Den förra boken hade jag svårt för, men Den ihåliga vålnaden flöt bara på.

londres_oDen var spännande och intressant från första början. Det hände saker hela tiden och jag njöt av gängets sköna humor. Och sedan slutet! Nästa bok kan inte komma fort nog!

Stort tack till B Wahlströms för recensionsexemplaret!

Betyg: 4/5

 

2 reaktioner till “Den ihåliga vålnaden”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s