Är bokrean passé?

Har bokrean spelat ut sin roll, eller ännu värre har bokhandeln spelat ut sin roll, med internethandel och läsplattor? Berätta gärna också om reafynd ni gjort.

2016-02-24_09.30.13.jpgJag tror inte att bokrean spelat ut sin roll och definitivt inte bokhandeln, även om konkurrensen är tuffare nu för tiden. Bokrean är ju mycket större och når ut till fler nu för tiden i och med att det finns böcker på ICA och nätet.

2016-02-25_14.22.50.jpgJag upplever att just bokrean är ett sådant tillfälle då även de som inte totala boknördar som en själv går dit, antingen till bokhandeln eller bokreahörnan på ICA, och tittar vad som finns. Kanske hittar de sig en bok.

Jag hittade mest böcker till barnen och när de fick välja själva blev det en hundbok och en fågelholk. 🙂

28 thoughts on “Är bokrean passé?

  1. Jag tror också fortfarande på bokrean. Och det är ju faktiskt positivt att även Ica med flera har bokrea så de som inte går in i bokhandlar faktiskt tar sig en titt när de ändå är och handlar mat. Eller åtminstone handlar lite till barnen.

    Gilla

  2. Jag tycker det är toppen att även ställen som ica maxi har bokrea. Så lätt att bara kolla runt ett varv bland böckerna när man ändå är där och köper mat till middagen. Tror många icke-boknördar köper sig en bok eller två till sommarsemestern på det sättet.

    Gilla

  3. Tror också att andra än de som normalt läser böcker kan finna inspiration under bokrean – ännu en positiv aspekt på denna trevliga återkommande tradition. Fina böcker för barn är ju toppen att de finns med på rean. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s