Kommande böcker

RickYanceyDen 24 maj släpps sista delen i Femte vågen-serien av Rick Yancey på engelska och den har titeln The last star. Jag ser verkligen fram emot den för jag kan inte tänka mig hur de ska bära sig åt för att bli av med utomjordingarna. Får nog köpa den på engelska om den inte kommer på svenska väldigt snart.

17378527Sista delen i Maggie Stiefvaters serie heter The raven king på och släpps 26 april. Jag har inte läst del tre än, men jag börjar känna mig lite sugen på den nu. Ständigt denna nyfikenhet som driver en framåt. 🙂

1812Sedan kommer det en helt ny serie av Rick Riordan som heter The trials of Apollo som handlar om att guden Apollo förvisas av sin far Zeus från Olympen. Han måste försöka klara sig som en vanlig tonårspojke och till sin hjälp tar han Halvblodslägret. Boken heter The hidden oracle och släpps 3 maj. Här kan du läsa ett utdrag ur den.

Väldigt snygga omslag dessutom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s