”Har du någonsin haft en ”book hangover”, det vill säga en bok som tar slut på tok för tidigt och lämnar ett sådant avtryck/tomrum att du inte riktigt förmår dig plocka upp en ny bok för att aktivt försöka komma över den?  Vilken i så fall?”

CckoFDcWEAMY7MtÅh, jag har haft många book hangovers! En jag speciellt minns var efter att jag sträckläst Förr eller senare exploderar jag och nästan gråtit ögonen ur mig. Jag vandrade bara omkring och ”vände” på olika böcker utan att kunna påbörja någon.

Det tog flera dagar innan jag kunde plocka upp en bok igen och jag tror att det var Terry Pratchetts Carpe jugulum som blev min ”räddning”. Något att skratta åt efter allt det jobbiga. Vilket påminner mig om att det var alldeles för länge sedan jag läste Pratchett.

32 thoughts

  1. När jag läste Förr eller senare exploderar jag väckte jag sambon ur hans skönhetssömn, jag grät så mycket att han trodde det hänt något med mig! Tog också några minuter innan jag kunde förklara varför jag grät floder!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s