Half lost

PicMonkey CollageDet är nog första gången som jag har kommit ikapp med recensionsskrivandet och inte har en hög av dem liggande. Jag har faktiskt inte en enda så därför får det bli andra sorters inlägg ett tag.

Som att glädjas över att tredje delen i Sally Greens serie om Nathan ges ut på engelska den 29/3. Den heter Half lost och jag har sökt lite på nätet, men inte hittat något om när den kan tänkas komma på svenska. Hoppas att den kommer snart för den verkar väldigt spännande!

63a983e59de40aa8fbae966ee59cfa06”Nathan Byrn is running again. The Alliance of Free Witches has been all but destroyed. Scattered and demoralized, constantly pursued by the Council’s Hunters, only a bold new strategy can save the rebels from total defeat. They need the missing half of Gabriel’s amulet—an ancient artifact with the power to render its bearer invincible in battle.

But the amulet’s guardian—the reclusive and awesomely powerful witch Ledger – has her own agenda. To win her trust, Nathan must travel to America and persuade her to give him the amulet. Combined with the Gifts he has inherited from Marcus, the amulet might just be enough to turn the tide for the Alliance and end the bloody civil war between Black and White witches once and for all…”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s