Historiska romaner

I min brevlåda

2016-03-23_19.19.18.jpgIgår fick jag månadens bok från The English Bookshop och först måste jag skriva lite om hur roligt det är att få dessa böcker i brevlådan. De är inslagna i brunt papper och igentejpade. Adressen är skriven för hand. Jag får en lite gammalmodig känsla och det hela känns väldigt mysigt.

Och nu till boken. Den heter Fallen och är skriven av Lia Mills och jag hade aldrig hört talas om den förut. Den utspelar sig i Dublin under Första världskriget och man får följa Katie som försöker hitta fotfästet efter att hennes tvillingbror dött vid västfronten.

Den verkar bra och jag ser fram emot att läsa den då jag gillar historia.

 

En reaktion till “I min brevlåda”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s