Spänning

”Berätta om en bok (eller flera) som du tycker är riktigt spännande!”

Igår kväll läste jag godnattsaga för mina barn i en timme. Och anledningen till att de inte ville somna var inte att jag bjudit dem på kaffe under dagen utan att vi befinner oss i slutet av Harry Potter och den flammande bägaren.

Det var spännande när Harry kämpade i labyrinten, när han och Cedric hamnade på kyrkogården och mötte Voldemort. Jag förstår att de inte ville somna och jag märkte inte heller att tiden flög förbi.

PicMonkey Collage

 

Jag tycker att Harry Potter-serien är väldigt spännande, förutom kanske de första två. Man tycker så mycket om karaktärerna och vill veta hur det ska gå när det blir på liv och död framåt slutet. Första gången som jag läste dem satt jag som klistrad och läste för brinnande livet. Och nu är det extra roligt att få dela det med mina barn.

Det är också anledningen till att jag inte låter dem se filmen förrän vi läst boken för böckerna är ju så mycket mer och jag vill inte förstöra spänningen i läsupplevelsen.

13 thoughts on “Spänning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s