Söndag eftermiddag

Jag har egentligen inget att skriva om, men jag har precis börjat lyssna på Drömslottet av LM Montgomery och jag trivs så bra här framför datorn att jag måste hitta på något att göra. Det är antingen detta eller att ta tag i deklarationen.

DSC_6056-4
Från vänster: Fader Marek, Broder Jan & Fader Robert. Bildkälla.

Men detta har varit en riktigt bra dag så varför förstöra den med otäcka siffror? Jag har varit en sväng i Skövde för att gå i mässan (vilka fantastiska präster vi har haft turen att få) och hann även besöka några affärer för att leta efter födelsedagspresenter.

På tisdag är det dags för möte med chefen och min kontaktperson på försäkringskassan för att planera inför arbetsträning. Jag växlar mellan entusiasm och rädsla.

Det är flera saker som jag måste säga till om, stressfaktorer som försämrar mitt mående, men just att säga ifrån är inte min starkaste sida.

Jag är rädd för att stressen i att börja arbeta ska dra igång ett nytt skov, för trots mediciner är jag ofta nedstämd och det krävs inte mycket för att jag ska bli deprimerad. Men jag måste ju försöka.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s