Veckans bokbloggsfråga

När läser du oftast? I sängen innan du somnar, under resan till jobbet, på kvällarna istället för att titta på TV…? Hur gör du för att få tid för att läsa? Har du tillräckligt med lästid eller önskar du att du hade kunnat läsa mer? 

BwIaXucCQAAjZCaJag läser alltid i sängen innan jag ska somna och jag brukar läsa tills jag är så trött att ögonlocken faller ihop. Det gör jag dels för att boken är spännande och jag inte vill sluta, men även för att det fungerar som min ”insomningstablett”.

Tyvärr har jag blivit dålig på att läsa för övrigt under den senaste tiden och känner att jag måste bli bättre på att lägga undan mobilen. Det går alltför lätt att ta upp den och kolla vad som händer på twitter eller insta.

Men att ligga i soffan och läsa är en favorit, gärna medan maken sitter intill och tittar på fotboll.

6 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s