Veckans bokbloggsfråga

När läser du oftast? I sängen innan du somnar, under resan till jobbet, på kvällarna istället för att titta på TV…? Hur gör du för att få tid för att läsa? Har du tillräckligt med lästid eller önskar du att du hade kunnat läsa mer? 

BwIaXucCQAAjZCaJag läser alltid i sängen innan jag ska somna och jag brukar läsa tills jag är så trött att ögonlocken faller ihop. Det gör jag dels för att boken är spännande och jag inte vill sluta, men även för att det fungerar som min ”insomningstablett”.

Tyvärr har jag blivit dålig på att läsa för övrigt under den senaste tiden och känner att jag måste bli bättre på att lägga undan mobilen. Det går alltför lätt att ta upp den och kolla vad som händer på twitter eller insta.

Men att ligga i soffan och läsa är en favorit, gärna medan maken sitter intill och tittar på fotboll.

 1. Jag brukar också läsa innan jag ska somna fast om boken är spännande kan det bli lite problematiskt med sömnen 🙂

  Gilla

  Svara

  1. Ja, det känner jag igen. 🙂

   Gilla

   Svara

 2. Ja böcker fungerar bra som insomning 🙂

  Gilla

  Svara

  1. Så länge det inte är för spännande.

   Gilla

   Svara

 3. Känner igen mig i att mobilen kan distrahera vid sängläsning. Måste också kämpa emot instragrams dragningskraft haha 😛

  Gilla

  Svara

  1. Det är livsfarligt 🙂

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: