Here we go!

39ca6-woman_reading_bathNu i helgen börjar jag högläsa Harry Potter och Fenixorden för barnen. Det är 1001 sidor utan en enda bild! Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar oss med tanke på att de ibland somnar efter en sida. Risken är stor att vi får hålla på med den ända till jul. 🙂

För övrigt har dagen bjudit på snö (!), trädgårdspyssel med maken, besök av en vän med barn (katterna fick mycket kärlek av de små) och middag hos svärföräldrarna (och jag lyckades hitta två deckare som svärfar inte läst än!).

Nu tänkte jag runda av med ett varmt bad och lite läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s