3 = Bra, Fantasy, Tonåring & unga vuxna

Darkest mercy

After nine centuries, it all comes down to one day.

51xbnSOLZcLDe olika älvhoven är hotade av Bananach som törstar efter krig, men samtidigt är de splittrade av gamla stridigheter, missförstånd och sårade känslor. Men nu måste de enas om de ska överleva. Och för Aislinn är läget än mer problematiskt: enda sättet att stärka Sommarhovet är att förenas helt med Sommarkungen. Men hon älskar ju Seth och vill inte tvingas att välja.

Det var flera år sedan jag läste de andra böckerna i Melissa Marrs serie som började med Wicked lovely (Mer än ögat kan se på svenska) och jag har väntat på att Darkest mercy skulle komma på svenska så att jag kunde låna den på biblioteket. Men nu när jag försöker avsluta serier så köpte jag den till slut.

Så vad tyckte jag om den? Tja, jag hade inga stora förväntningar utan ville mest läsa den för att få bocka av den på listan, men den var faktiskt bra. Inte jättebra, men helt i sin ordning. Jag hade inte kunnat föreställa mig hur det skulle kunna bli en lösning på alla konflikter som hade så dåliga förutsättningar för det, men till slut blev det ju faktiskt riktigt bra.

Betyg: 3/5

3 reaktioner till “Darkest mercy”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s