Outlander

Jag har precis sett första avsnittet av Outlander och jag är så glatt överraskad! Vilken lättnad! Jag vågade faktiskt inte se den först så fast den har funnits på Netflix i flera veckor för jag tycker ju så mycket om Diana Gabaldons böcker och var rädd för att bli besviken.

Men jag tycker att de lyckats väldigt bra med rollbesättningen, inspelningsplatserna och det tidstypiska (så långt jag kan förstå i alla fall).

US-ENTERTAINMENT-GOLDEN-GLOBE-ARRIVALS
Diana Gabaldon

Sedan var känslan i avsnittet jättebra! Jag fick samma känsla som när jag läser böckerna och det är guld värt.

Dessutom bestämde jag mig för att läsa del två av Skugga av svek härnäst. Av någon anledning har den blivit liggande, kanske för att det känns lite skönt att ha den att se fram emot. Speciellt då nästa bok i serien, nummer nio, fortfarande skrivs och inte har fått någon titel än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s