En boktitel

”Av böckerna i din bokhyllan, vilken titel beskriver dig bäst?”

Jag kollade igenom mina hyllor och det fanns ju flera titlar som jag önskar beskrev mig, som The hero of ages av Brandon Sanderson. Men om man ska hålla sig på rätt sida av sanningen så känner jag att titeln nedan beskriver mig bäst. Tyvärr har jag inte hunnit läsa den än.

377903_Jaglutaratgud

32 thoughts on “En boktitel

 1. Ha ha, jag hittade inga titlar som jag önskade var jag, däremot hittade jag flera som beskrev min mörka, pessimistiska sida som ibland tar överhanden. Bestämde mig också för att ta en som beskrev mig hela tiden i stället 🙂

  Gilla

 2. På tal om Tomas Sjödin och titlar. Han har ju den superfina titeln När träden avlövas ser man längre från vårt kök på en av sina böcker. En sådan titel jag önskar att jag kommit på 🙂

  Gilla

  1. Ibland tvivlar jag, men jag har haft en personlig upplevelse av Gud som jag inte kan förklara på något rationellt sätt. Det är som ett ankare.

   Gilla

 3. Jag har själv inte läst något av Sjödin, men har hört många säga att han är riktigt bra. Har för mig att han har medverkat i typ sommar i P1, men har inte kommit mig för att lyssna på det 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s