En ny bok

imageIgår fick jag andra (och sista, kanske bör tilläggas) delen av min bokbeställning nämligen Björn Göranssons vackert formgivna biografi om Heliga Elisabeth Hesselblad. Den ser jag fram emot att läsa något enormt!

Och så läste jag igår på nätet att hon blir skyddshelgon för birgittasystrarna, sjuksköterskor och konvertiter och det gjorde mig så glad. Det känns lite som att hon är ”min” även om jag vet att det låter löjligt.

Här kan du lyssna på ett inlägg från Studio 1 med bland annat Fader Robert (inte broder som intervjuaren säger) från Skaraborgs Katolska Församling om vårt nya helgon. Han är fantastiskt kunnig och intressant att lyssna på.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s