Summertime

”Hur påverkar sommaren ditt bokbloggande? Lägger du ner mindre tid på bloggandet under sommaren eller lägger du tvärtom ner mer tid nu när du förhoppningsvis är ledig? Kommer du att köra några speciella teman, utmaningar eller tävlingar på din blogg nu under sommaren eller kommer du kanske att ha ett semesteruppehåll från bloggen istället? ”

beautiful,books,field,light,nature,perfect-a9f54158597f76d5ae01251e01c21ee1_h_largeJag tror att jag bloggar mindre på sommaren, i alla fall så att jag lägger ner mindre tid på det. Jag brukar förbereda inlägg och recensioner innan vi flyttar ner till vår stuga så att jag inte behöver lägga så mycket tid på det där.

Jag har hittills aldrig haft uppehåll på bloggen under sommaren och ska inte ha det nu i sommar heller. Det blir inte heller några speciella teman, men jag tänker delta i Nellons läs-a-lot vilket börjar bli en sommartradition för mig. Det är väldigt roligt!

6 Replies to “Summertime”

  1. En läs-a-lot låter väldigt kul, men den hamnar alltid precis när jag är bortrest och då blir det ingen läsning alls 😦

    Gilla

  2. Jag tror också att det är vanligt att man inte lägger ner riktigt mycket tid på bloggen under sommaren. Ofta har man ju en massa andra saker som behöver göras.

    Gilla

  3. vacker header du har! jag kommer inte att ha semesterstängt men tänker tillåta mig en viss frihet vad det gäller såväl bloggande som läsande. det får bli som det blir

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s