GirlWomanBookReadCatKittenVi kör en superenkel fråga i veckan: vad läser du just nu och vilken bok har du tänkt ta till efter den är utläst?

Just nu läser jag de sista sidorna i Alison Croggons The Singing som dessutom avslutar serien. Så det är riktigt spännande. Det är mycket som måste hända på de där sidorna och ärligt talat så ser det ganska mörkt ut.

När den är slut tar jag till Jean Olwen Maynards lilla biografi om helgonet Gianna Molla. Min tanke är att hinna läsa ut den för på måndag börjar Nellons läs-a-lot och då har jag siktat in mig på andra böcker.

14 thoughts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s