Sammanfattning

Nu är Nellons läs-a-lot slut så här kommer min sammanfattning av hur det gick för mig.

wp-image-2138624956jpg.jpg

Jag hade högtflygande planer på att passa på att läsa som bara den, men av den fina listan med böcker som jag ville försöka läsa ut har jag inte hunnit igenom en enda. Jag har faktiskt bara läst 272 sidor och det trots att jag tyckte mycket om Rachel Caines Ink and bone.

Jag hade förberett mallar för att kunna berätta hur det gick dag för dag, men det blev inte ett enda inlägg. Det har varit så mycket annat som har upptagit min tid, som trädgårdspyssel och sociala begivenheter. Så är det ibland, men jag tycker att läs-a-loten varit kul ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s