Födelsedagstrio

Jag fyller år idag och när jag kollade twitter såg jag att jag delar födelsedag med två kända personer samt att det finns en röd tråd mellan oss.

PicMonkey Collage

Jag lyssnade en del på Kate Bush som barn och läste Emily Brontë i tonåren (sedan dess har jag nog bara läst de andra systrarna Brontë eftersom de hann skriva några fler böcker). Kate Bush har ju gjort den fantastiska låten Wuthering Heights om Emilys Svindlande höjder så jag tar för givet att hon är ett Brontë-fan. Och sedan är det Emily själv som är den som förenar oss tre, förutom att vi tydligen delar födelsedag.

Så grattis till oss! Och alla andra födelsedagsbarn!

 

2 thoughts on “Födelsedagstrio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s