Frågor & svar

Hemliga cirkeln

”Finns det en karaktär som du tycker är pinsam på ett eller annat sätt men som du ändå inte kan undgå att läsa mer om? Vem i så fall? Om du inte kommer på en karaktär så kanske du ändå har läst en bok som du upplevde vara i pinsammaste laget? Berätta, och du vet ju att det endast är fantasin som sätter gränser!”

cat-vet-laugh-cat-paws-faceDenna veckas Bokbloggsjerka var riktigt svår. Jag har också svårt för pinsamheter i tv/film, men att komma på ett exempel från bokvärlden var en riktig utmaning. Det bästa jag kunde komma på var The Secret Circle-trilogin av LJ Smith som kanske inte var Det Kryper I Kroppen-pinsam, men intrigen var så fånig att det blev pinsamt.

Det var svårt att tro att en vuxen person skrivit den och faktiskt förväntade sig att någon, tonåring eller vuxen, skulle tycka att den var rimlig på något sätt. Lite synd på något som kunde blivit riktigt bra.

19 reaktioner till “Hemliga cirkeln”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s