wp-image-822799840jpgDet ingick absolut inte våra planer att skaffa en ny katt – på länge. Det är ju bara några dagar sedan söta fina Sixten blev påkörd och vi saknar honom något oerhört. Men sedan hamnade vi framför Blocket för att titta och givetvis kärade sonen och jag ner oss i en liten kattflicka.

Så även om vi sörjer Sixten så bestämde vi oss för att öppna våra hjärtan för en ny kisse (men samtidigt är det så mycket med att ha en kattunge hemma som påminner om honom vilket gör att det värker i hjärtat ibland).

wp-image-1603198685jpgHon har fått namnet Elsa och hon är en pigg och gosig liten dam med stor aptit (på bilden till vänster håller hon på att somna efter sin andra stora måltid på två timmar). Hon har en ganska speciell teckning, så kallad sköldpaddsfärgning, med svart, olika nyanser av brunt och lite vitt om vartannat. De ljusare partierna i ansiktet gör att hon ser lite barsk ut vilket nog kan vara passande för hon har inga svårigheter att stå på sig gentemot våra äldre katter. 🙂

Våra gamla kattfarbröder reagerade lite olika på tillskottet i familjen. Sigge vågade komma fram och nosa några gånger medan Gandalf tittade på Elsa och stack iväg. Men det är ju så som det brukar vara i början och efter ett tag vänjer de sig vid varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s