Boknördigt, Personligt

Före renoveringen

Så här ser vårt arbetsrum ut. Det är ingen vacker syn med slitna tapeter i trist grön färg (en vägg i en mörkare nyans som en slags fondvägg), björklaminerat golv som inte vill sitta ihop ordentligt, ett hopplock av möbler som fungerar hjälpligt men inte fyller de behov vi har och allmän oreda.

wp-image-1353659132jpg.jpg

Vi har pratat länge om att renovera arbetsrummet, men dels har vi inte vetat hur vi velat ha det och sedan har annat kommit emellan. Men nu är renoveringen på makens firma över och, som han själv sa, nu måste han ha något att greja med. Det kliar i hans fixarfingrar. 🙂wp-image-1273106441jpg.jpg

Så han gjorde en bra planlösning eller rättare sagt så gjorde han 27 planlösningsalternativ och så valde vi den bästa. Nu har vi beställt tapeter, golv och lite möbler och är redo för att få ett fint och mysigt rum att läsa och spela dator i. Ett rum för oss vuxna där vi kan stänga dörren om oss när barnen stojar och dricka kaffe i lugn och ro.wp-image-1220747497jpg.jpg

Fortsättning följer!

En reaktion till “Före renoveringen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s