Trial by fire

”‘I’ve been inside his mind. Gideon doesn’t feel things the way normal people do.’ Rowan shook his head like he couldn’t believe it. ‘And now he’s after you.'”

Trial_by_FireAlla i Salem tycker att Lily är konstig, speciellt de andra eleverna på hennes high school. Hon har en massa udda och oförklarliga allergier samt en psykiskt sjuk mamma, men Lily står ut med hjälp av sin bästa vän Tristan. Som hon egentligen är kär i.

Så kommer äntligen dagen då han ser henne som något mer än en kompis och sedan går precis allt fel. Verkligen fel för på något sätt förflyttas Lily till ett parallellt Salem där hon möter många svar, men även stora faror.
Jag hade så svårt för Trial by fire av Josephine Angelini att jag faktiskt gav upp den. Jag tyckte att den var tråkig och svår, men när jag gjorde ett nytt försök ett år senare så tyckte jag att den var spännande och intressant. Det är nästan så att jag inte kan förstå varför jag var så anti.

trialbyfireDen parallella världen är verkligen fascinerande i hur lika de är oss, men samtidigt så olika. Den fantasifulla utvecklingen på intrigen fick mig att vilja fortsätta läsa den här serien.

Betyg: 3/5

One thought on “Trial by fire

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s