Nystart?

Är det kanske fler än jag som ser hösten som en nystart? Vad har du för planer för hösten när det gäller bokbloggandet? Har du kanske hittat några nya spännande utmaningar att vara med på? Eller har du kanske planerat in några roliga tävlingar, temaspecialer eller nya bloggrutiner inför hösten? 

CupBookAutumnDetta är Barnboksbloggens fråga för veckan och om jag ska vara ärlig så får jag lite ont i magen bara av att läsa den. I förra veckan pratade de om livsförbättrande utmaningar på radion två dagar i rad när jag skjutsade barnen till skolan och bara ordet ”utmaning” gör mig jättestressad. Det känns så kravfyllt.

Så jag tänker inte nystarta alls utan bara försöka tuffa på. Jag har många bra böcker som jag längtar efter att läsa och skriva om.

12 thoughts on “Nystart?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s