Donation

Vissa morgnar är bara skit och min grabb hade en sådan igår. Framför allt så var alla t-shirts fula, men då kom jag att tänka på den Gryffindor-tröja som jag köpte för något år sedan men aldrig kommit i.

2016-09-06_15.32.12.jpgDen passade 9-åringen perfekt och räddade dagen för honom! 🙂

Samtidigt tänker jag på min syn och mina krav på min kropp. Jag tycker alltså att jag, 37 år gammal med diverse krämpor och som har fött två barn, bör vara lika stor som en nioåring? Det hela påminner mig om när jag var anorektisk och använde lillebrors t-shirts i storlek 134. Skrämmande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s