Royal wedding 

It´s ridiculous how one critical remark can ruin your whole day. After all these years, why do i still let it? I should know better.

Prinsessan Mia har blivit 26 år gammal, men plågas fortfarande av uppmärksamheten runt henne. Och för tillfället är det extra turbulent då hennes pappa åkt fast för fortkörning, mitt under sin valkampanj till premiärminister i Genovia.

2016-08-07_12.31.18.jpgMia jagas av hotfulla stalkers, papparazzis och snyltande ”vänner” och i alla tidningar skrivs det om varför Michael inte friat än. Inte konstigt att Mia fått nervösa ryckningar i ögat. Och då har hon ändå inte fått veta den stora hemligheten.

Royal wedding av Meg Cabot är en lättsam och fartfylld bok. Den är inte speciellt realistisk på vissa punkter, men det förlåter jag den gärna då den fick mig att skratta högt många gånger. Sådant är värt sin vikt i guld!

Det var väldigt roligt att få möta Mia och hennes vänner som vuxna. Och hjälp vad jag älskade Lilly! Hon kom verkligen till sin rätt som vuxen. Men ibland tyckte jag att det var lite för många bördor för Mia att bära och att intrigens alla stickspår blev svår att komma ihåg.

Betyg: 4/5

 

2 thoughts on “Royal wedding 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s