Arrangemang & IKEA hack

Nu har renoveringen kommit så långt att det är dags att ställa tillbaka böckerna i hyllorna. Hurra! Naturligtvis var jag tvungen att leta lite efter roliga sätt att arrangera böckerna. Jag hittade den här sidan som tar upp flera olika alternativ och hur man går tillväga. Denna sidan är inte så bokinriktad utan har fokus på att det ska se snyggt ut och ger bra idéer.

Själv valde jag att sortera så här: skönlitteratur (i bokstavsordning), biografier/ dagböcker/brevsamlingar (i bokstavsordning), böcker om kristendomen, facklitteratur (ämnesindelat), kokböcker, barnbilderböcker, Kalle pockets & makens elböcker.BookChaos

Nedan kan du se steg för steg hur maken byggt in våra Billybokhyllor, ett så kallat IKEA hack, så att de ska se platsbyggda ut. Spotlightsen är av en mindre sort som sätts direkt i innertaket (som därför inte behöver sänkas för att få plats med en kupa över) och ger ett väldigt fint ljus.

Här finns en av många beskrivningar hur man gör detta.

One thought on “Arrangemang & IKEA hack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s