Punkter av ljus

”Jag söker axlar att luta mig mot

och det slutar alltid med

att jag står ensam

långt inne i mig själv.”

78778Linnea Regnlund skrev dikterna till Punkter av ljus medan hon behandlades för dissociation. På hennes hemsida hittar du länkar till hennes olika projekt. Om det inte varit för Linnea hade jag fortfarande varit helt okunnig om dissociation så hon gör en stor insats.

Dikterna är korta och lätta, men samtidigt blytunga och berör frågor som man kan fundera för evigt på. Sånt som ibland gör så ont att jag vill sätta på mig skygglapparna för att slippa se.

Tillsammans bildar dikterna en helhet och är själva punkter av ljus, av inblick, i en persons inre. En person som mår dåligt och inte alltid vet vem hon är.

landscapes-forest-path-2560x1600-wallpaper_www-wallpaperhi-com_98Linnea har verkligen talang för att skriva, något som jag konstaterat flera gånger då jag läst hennes böner på instagram och jag har många gånger tänkt lämna en kommentar om att hon borde verkligen ge ut dem.

Stort tack Linnea för att jag fick ett recensionsexemplar av din bok! Jag tyckte verkligen om den!

Betyg: 5/5

5 thoughts on “Punkter av ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s