Betrayals

”They ward off the Black Death.”

”There’s never been an outbreak of bubonic plague in Illinois.”

”So apparently they work,” Patrick said.

Kelley ArmstrongOlivia försöker fånga den som dödar unga tjejer som prostituerar sig, men det visar sig snart vara rejält komplicerat. Hon fortsätter att få syner och dras in i den övernaturliga världen. Samtidigt blir relationerna till Ricky och Gabriel allt svårare att hantera.

Efter Deceptions så trodde jag inte att jag skulle fortsätta med den här serien. Jag kände inget sug alls efter att få veta mer, men när jag läste beskrivningen av Betrayals så blev jag tvungen på att ge den en chans.

Och det är jag glad för att jag gjorde för denna boken var mycket bättre. Spännande intrig, om än inte lika otäck som i Deceptions, och så kändes sampelet mellan trion mer äkta.

Betyg: 3/5

One thought on “Betrayals

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s