Fredag igen

Det är ganska tungt just nu. Humöret far åt alla håll och jag är lättirriterad, ångestfylld och kraftigt nedstämd. Det enda som får det att lätta är mina barn. Jag försöker parera med medicinerna i enlighet med vad min läkare sagt men det går inget vidare.

face_shatter_by_husam2012-d5tlltbDet är en tröstlös sjukdom det här och jag har inget hopp längre om att vi ska hitta en fungerande behandling. Kommer hela mitt liv vara så här och kommer jag orka det? Jag kan inte ens få en tid för återbesök hos min läkare för ”det finns de som mår sämre” sa sjuksköterskan som tog mitt samtal (men hon frågade aldrig hur jag mår).

Så jag sitter mycket vid datorn och försöker distrahera mig med olika saker, som Veckans bloggfråga.

Hur gör du rent tekniskt när du bloggar? Vad använder du för bloggplattform (t ex WordPress, Blogg.se eller annan)? Använder du några andra appar, plug-ins eller liknande för att underlätta bloggandet? Har du några tips för att på ett enkelt sätt underlätta delandet av blogginlägg på sociala medier som Facebook och Instagram? 

demonfightJag använder wordpress som plattform nu för tiden, men när jag började blogga använde jag blogspot. Men jag tycker bättre om wordpress som har många olika teman som man kan byta mellan. En annan bra sak är att man kan ställa in så att nya inlägg delas direkt till olika sociala medier vilket är väldigt smidigt. Och appen är väldigt bra.

Jag använder inga plug ins, men jag kan tipsa om Picmonkey som är en jättebra sida där man kan göra collage och redigera foton. Den använder  jag ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s