Läsa hela världen 

Härom dagen så hittade jag en kort artikel om författaren Ann Morgan som läste en bok från varje land under ett år. Jag kan inte fatta hur hon klarade det, men hon läste 196 böcker under 2012 och skrev om det på sin blogg A year of reading the world.

Sedan dess har hon gjort en bok och även ett TED Talk om sitt projekt. På kartan nedan kan man söka upp olika länder och läsa om boken Morgan läste genom att klicka på den röda pilen. Den svenska boken var Montecore av Jonas Hanen Khemiri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s