Posten…

truck-mail-oldIgår när jag körde bil och hade på radion så pratade de om de ökade klagomålen på Postnord och jag kan stämma in i dem. Förr i världen upplevde jag att man kunde lita på posten och att det sällan blev fel. Men sedan jag blev bokbloggare för snart fyra år sedan har jag fått byta åsikt.

Det är så pinsamt när förlagen är snälla och skickar recensionsexemplar och så kommer de inte fram! Det har hänt ett flertal gånger och en gång var det till och med så att utlämningsstället redan lämnat ut paketet när jag kom med avin (har låst brevlåda).

wwii-christmas-gifts-return-to-senderNågon gång har jag inte tagit kontakt med förlagen när boken inte kommit för jag har tänkt att de glömt att skicka den. Just att ta kontakt är så jobbigt för jag får känslan av att jag tigger böcker (vilket jag gör på ett sätt). Men sedan har jag tänkt att förlagen kanske väntar på min recension, att de kollar över dem de skickar ut böcker till emellanåt, och då är det ju riktigt illa när den aldrig kommer.

Så jag är inte nöjd med Postnord och undrar i mitt stilla sinne var alla dessa paket tar vägen. För någonstans måste de ju bli liggande. Och kundtjänsten är aldrig till någon hjälp och säger bara att man ska kontakta avsändaren (som då får bekosta deras slarv). Så skärpning, Postnord!

2 thoughts on “Posten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s