Snobben

snoopy-collageJag minns inte när jag förälskade mig i Snobben, men än idag räcker det att se den där lilla jycken för att jag ska bli gladare. Hans sköna stil, hamrandet på skrivmaskinen och så lilla Woodstock är underbart.

Och så hade han ju inte sällan en bok i handen. Nu när jag letat runt lite på nätet har jag hittat flera olika söta och kul bilder där Snobben slår ett slag för läsning.

snoopy-illustrates-reading-strategies-253sp7z

2 thoughts on “Snobben

  1. Jag har älskat Snobben åtminstone sedan jag vann en Snobben-leksak på Liseberg när jag var åtta år. Kanske hade jag då sett några tecknade filmsnuttar på tv tidigare, men det minns jag inte. Jag blev i alla fall jätteglad och efter det skaffade jag tre andra Snobben av olika utseende och en Belle. Jag är fortfarande glad att jag har dem kvar. Och seriesnuttarna är så härliga. Hur livet än har blivit i övrigt kan jag aldrig låta bli att le lite när jag ser någon av dem.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s