Konvertera till Kindle

Har man en Kindle så går det inte att ladda ner vilka filer som helst till den eftersom Amazon vill att man ska köpa böckerna hos dem. Så låneböcker från biblioteket, som har kopieringsskydd, går bort, men när det gäller oskyddade filer så kan man ta sig runt det genom att konvertera dem till MOBI-formatet.KindleBookEreader

Jag har tidigare skrivit att jag brukar använda gratisprogrammet Calibre, men det har en nackdel och det är pdf-filer. Programmet kanske kan konvertera dem, men jag har aldrig lyckats. Antingen så blir det ordsallad av filen eller så hänger sig programmet.

Men jag hittade och testade sidan PDF to MOBI och den fungerade alldeles utmärkt. Så nu blir det ännu lättare att läsa recensionexemplar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s