Över mållinjen

Jaa! Jag gjorde det!

6i8to74fjygd3qgwnoiukdfnmultvgngukqg1qpb3tfitl5i5jhbjwj6c24ydtaaOch det var inte ens svårt utan riktigt roligt och gick snabbare än jag förväntat mig. För ärligt talat trodde jag inte att jag skulle hinna läsa alla.

Jag syftar på utmaningen som jag har i år att läsa hela Anne på Grönkulla-serien av Lucy Maud Montgomery.

En god hjälp har varit att de flesta av böckerna finns som ljudböcker på Librivox. Jag kan rekommendera inläsningarna av Karen Savage för hon läser mycket bra och har en väldigt behaglig röst. Här kan du läsa mina recensioner av böckerna:

Det har varit en fantastiskt rolig utmaning att få grotta ner mig i Annes värld!

anneshirleycollage

 1. Så mysigt. Skulle också vilja läsa den här serien framöver.

  Gilla

  Svara

 2. Åh vad roligt! Anne på Grönkulla är en favorit, en väldigt bra serie – även om jag inte läst alla böcker.

  Gilla

  Svara

  1. Det är en riktig feel good-klassiker 🙂

   Liked by 1 person

   Svara

 3. […] några böcker fler än jag siktat på. Jag deltog i hela tre Readathon under 2016. Min Anne of Green Gables Reading Challenge gick även den över förväntan. Jag läste inte bara böckerna om Anne, utan även […]

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: