Läsa ut

Läser du alltid ut böcker oavsett om du tycker om dem eller inte? Bloggar du även om de böcker du väljer att inte läsa ut? Skriver du även recensioner om de böcker du inte tycker om? Hur gör du ifall du får recensionsex som du absolut inte tycker om, läser du i alla fall eller lägger du undan boken? Och hur gör du med recension av de recensionsex du inte alls tycker om? 

readingmistJag brukar inte läsa ut böcker som jag känner är helt fel för mig. Det ska vara roligt att läsa och det blir helt fel om man måste tvinga sig igenom tråkiga böcker. Det finns ju så många andra böcker som lockar.

Om det är recensionsex så brukar jag skumma igenom dem så att jag åtminstone kan recensera med någorlunda koll.

De andra böckerna som jag avbryter recenserar jag inte, men jag brukar nämna dem i min månadsrapport.

3 thoughts on “Läsa ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s