Heir of fire

The aches and pains were soothing somehow.

Not comforting, but…distracting. Welcome. Deserved.

hof-nyt-coverCelaena har korsat havet och lämnat allt bakom sig, men plågas av minnen och skuldkänslor som inga distraktioner kan ta bort. Hon möter en högrest faekrigare som för henne till en plats som hon inte kan fly från. En plats där hon tvingas att möta de delar av sig själv som hon helst av allt vill begrava.

Samtidigt framskrider kung Adarlans planer och han sluter allianser med varelser fulla av hat och ondska. Varelser som verkar fullständigt oövervinnerliga. Men samtidigt finns det många som är beredda att offra allt för att bli fria.

198d40fc2f108c53023383d7c2acccebHeir of fire är tredje boken i Sarah J. Maas serie om lönnmördaren Celaena och jag tyckte verkligen om den. Det universum som serien utspelar sig breddade sig på ett sätt som var väldigt spännande och kittlade min fantasi. Jag gillar när det finns så många lager i en historia och när det inte alls blir så som man förväntar sig.

Kapitlet där Manon presenteras var genialt! Hur Maas fick mig att först känna sympati för att snabbt vända det till total avsmak var otroligt skickligt. Och lite senare i boken kanske till något som kan liknas vid sympati igen. Kanske

Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: