Ett mysterium

Vilket är ditt favoritmysterium, verkligt eller fiktivt, och vem löste det (om det över huvud taget blev löst…)?

StonehengeEnglandStoneNatureDet finns ju många intressanta mysterium som jag gärna skulle vilja få svar på. Vem sköt Palme? Vem var Jack the Ripper? Bor Nessie i Loch Ness? Men det som är mest spännande, i mitt tycke, är Stonehenge.

Det finns så många frågor och teorier kring de mer än 4 000 år gamla stenarna. Bara det hur den kan ha byggts är otroligt fascinerande. Hur sjutton bar de sig åt och hur organiserades det? Och varför byggdes den?

Förhoppningsvis får vi veta någon gång.

7 thoughts on “Ett mysterium

  1. Stonehenge är verkligen en magisk plats. Har du besökt den?
    Mitt största mysterium är en boll som består av en mängd individuella strålkastare som jag sett på himlen där jag bor ett par gånger, det är ingen officiell satellit och ser dessutom ut att vara för nära. Den står helt still. Och plötsligt är den borta. Min sambo har också sett den, så jag ser inte i syne 😄 Vad sjutton kan det vara!?

    Gilla

  2. Jag hade helt glömt Stonehenge när jag funderade över mina egna favoritmysterier! Stonehenge är så bra eftersom det inte ligger något uppenbart hemskt och mordiskt bakom, det är ett mysterium som kittlar fantasin på ett trevligt sätt. Och så är det vackert!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s